Velkommen til Argos Regnskab

Argos Regnskab er en virksomhed, der betjener kunder, som har behov for forskellige administrative ydelser – dog primært bogføring og regnskabsydelser i det daglige.

Bo Nielsen, Argos Regnskab

Mit navn er Bo Nielsen.

Jeg er bogholder og begyndte at drive virksomhed i 2005 ud fra idéen om, at der mangler personer til at lave regnskab for virksomheder, der ikke behøver en fastansat bogholder /regnskabsmedarbejder, og det til en fornuftig pris.

Bogføring opstart

Jeg har erfaret, at behov for hvor meget hjælp man behøver, er forskellig fra kunde til kunde.

Derfor bestræber jeg mig på at afstemme forventningerne til hvad jeg skal gøre for dig, inden vi går i gang med at bogføre.

Jeg skal af hensyn til hvidvaskningsloven bl.a. se legitimation fra dig, så jeg ved hvem du er, og der skal  laves en skriftlig aftale.

Sådan starter vi

Du henvender dig til mig og vil have udført bogføring af bilag. Hvis du har ansatte, skal du have hjælp til at anvise løn.

Vi drøfter hvad opgaven går ud på, og jeg udfærdiger et tilbud. Det kan sagtens bestå af flere priser, hvis du er i tvivl om, hvor meget du selv vil gøre. F.eks

  • sortere bilag ud fra rækkefølgen af poster på et bankudtog
  • aflevere bilag eller indscanne bilag osv.

Ud fra dette beregner jeg en pris og opstiller et tilbud , som du accepterer, og jeg udfærdiger en aftale som vi begge underskriver.

Hvad koster det?

Du finder mine priser her.

Skal vi mødes?

Hvis du har brug for min assistance som bogholder, så kontakt mig her eller ring til mig på tlf. 61 605 605.